Till folk-inspirerad produktion och akustisk gura bjuder Jake Adler in oss till en historia om en kvinna som bedövar sin hjärtesorg med festande och engångsligg.

Nordiska Favoriter

I singeln Life of the party hör vi hur de destruktiva livsvalen resulterar i att kvinnan sjunker längre och längre in i en ond spiral som blir svår att ta sig ur. Berättandet är knivskarpt och produktionen dynamisk. Jake avslutar till och med singeln med ett EDM-liknande drop som ingen såg komma. Men ger det där extra överraskningsmomentet som skapar en spännande lyssningsupplevelse.

Svag för visslande refränger är detta helt klart en låt som passar mig i smaken. Vad tycker ni om Jake Adlers pop-folk crossover med gripande text?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011