Det går bra för Alex Alexander just nu. Efter stor framgångar på Spotify är han just nu aktuell i Albaniens största sångtävling Kenga Magjike. Lite som Melodifestivalen, fast där. Hans låt Breaking down the wall gick till semifinal med fem av fem röster från juryn. Så i December ska Alex försvara de blå-gula färgerna i Albaniens största TV-kanal.

POPMUZIK LOVER 2

Låten i sig är en dansant poplåt med stark hitpotential, så det är förståligt att han gått såpass långt i tävlingen. Breaking down the wall är skriven av sångaren tillsammans med Johan Alexander Randén.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011