Med singeln Anxiety debuterar sångerskan Ailie MacK från Kalifornien. Hon har studerat musik på University of Southern California samt haft en del spelningar i och kring Los Angeles-området, så hon bygger sakta men säkert upp sitt egna varumärke som artist i sitt hemområde.

DOLBY ATMOS

Anxiety är en ganska lekfull poplåt med bra melodi i refrängen som jag tyckte lyfte låten. Samtidigt sjunger sångerskan om sin ångest på ett ärligt sätt. Så låten är lite ett sätt att behandla sina inre demoner och vara öppen med dem.

Singeln är producerad av Nikhil Korula, och du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011