Papyllon är inte en felstavning av den klassiska boken och sedermera även filmen Papillon. Nej, detta är frågan om indie-elektrobandet från Slovakien som heter just Papyllon. Efter att ha släppt sitt debutalbum 2017 är de här nu tillbaka med singeln What about tonight. Låten bjuder på mörk och pulserande elektro som sakta men säkert växer allt medans låten löper på. Det känns nästan som en perfekt arenapoplåt skulle jag säga. Tillsammans med en ögonblicklig refräng och stark melodi blev i alla fall jag helt såld på detta.

Nordiska Favoriter
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011