David Lindström och hans Day Felice imponerade stort med singeln Autumn när den släpptes tidigare i våras. Nu har sångaren släppt debutalbumet Go On, som är en riktigt bra pop-platta där David kan jämföras med namn som Elton John, Rufus Wainwright och Billy Joel. Med pianot i centrum och ett stort pophjärta är det lätt att bli imponerad av sångaren som numera bor i Göteborg.

DOLBY ATMOS

Men det är inte bara sångare som David är känd för. Han är även skådespelare och har synts i serier som Blå Ögon och Vikings.

Jag träffade David över en fika för att prata mer om hans musik, inspiration och hur det egentligen var att spela in en säsong av Vikings.
Det blir som vanligt ett väldigt öppenhjärtat samtal och en möjlighet att lära känna David och hans musik alter-ego Day Felice.

Du hör avsnittet hos någon av följande podd-plattformar: 

Apple Podcaster 
Spotify
Acast
Google Podcasts
Anchor
Overcast

-Följ gärna podden så får du nästa avsnitt direkt ner i mobilen när det släpps.

Här kan du även lyssna på albumet Go On.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011