Shawn Mendes & Camila Cabello samarbetar på singeln Señorita. Resultatet är het passion och pop där Mendes visar att han är en av de sexigaste artisterna i världen just nu.
Videon är regisserad av Dave Meyers i Los Angeles och låten i sig är skriven av sångarna tillsammans med Charli XCX, Ali Tamposi samt Jack Patterson från Clean Bandit.

Följ på Apple Music

Sam Smith fortsätter att fokusera på mer dansant pop, vilket han här gör på senaste singeln How do you sleep? Visst, han är fortfarande hjärtekrossad i texten, men istället för att bara gråta ihjäl sig, är det lite mer rytmer och dans som gäller. Lägg sedan till en läcker poseringsvideo tillsammans med en hel del hunkiga dansare.
Låten i sig är skriven tillsammans med Savan Kotecha, Max Martin och Ilya, varav den sistnämnde även producerat låten.

Frans skapar sommarstämning igenom att sampla 90-talssingeln Nah neh nah av Vaya Con DiosDo it like you mean it. Skön somrig pop som känns som klippt och skuren för de flesta spellistor under sommarens olika partykvällar.

Taylor Swift går all in för att stötta HBTQ communityt med den übercampa videon till singeln You need to calm down. En video där pastellfärger och kändisar avlöser varandra under regnbågen.

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011