pop

Fyra musikvideor 29-2019

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Shawn Mendes & Camila Cabello samarbetar på singeln Señorita. Resultatet är het passion och pop där Mendes visar att han är en av de sexigaste artisterna i världen just nu.
Videon är regisserad av Dave Meyers i Los Angeles och låten i sig är skriven av sångarna tillsammans med Charli XCX, Ali Tamposi samt Jack Patterson från Clean Bandit.

Sam Smith fortsätter att fokusera på mer dansant pop, vilket han här gör på senaste singeln How do you sleep? Visst, han är fortfarande hjärtekrossad i texten, men istället för att bara gråta ihjäl sig, är det lite mer rytmer och dans som gäller. Lägg sedan till en läcker poseringsvideo tillsammans med en hel del hunkiga dansare.
Låten i sig är skriven tillsammans med Savan Kotecha, Max Martin och Ilya, varav den sistnämnde även producerat låten.

Frans skapar sommarstämning igenom att sampla 90-talssingeln Nah neh nah av Vaya Con DiosDo it like you mean it. Skön somrig pop som känns som klippt och skuren för de flesta spellistor under sommarens olika partykvällar.

Taylor Swift går all in för att stötta HBTQ communityt med den übercampa videon till singeln You need to calm down. En video där pastellfärger och kändisar avlöser varandra under regnbågen.

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.