Sofia Monroy från Idol-klassen 2015 är tillbaka för att följa upp debuten Cautious som släpptes tidigare i vår. Den nu 20-åriga sångerskan släpper här den läckra singeln Old fashioned. Gillar den mörka känslan i produktionen och sångerskans souliga röst. Det blir en perfekt mix ihop kände jag. Singeln är skriven av Sofia tillsammans med Oskar Nyman och Joel Isaksson.

Popmuzik Podcast

Sofia berättar om låten:

”Vi hängde i studion och lyssnade på gamla mariachi-klassiker och använde dessa melodier som utgångspunkt när vi började skriva. Några ögonblick senare skapades Old fashioned. Den låter fräsch men påminner om gamla dagar, långt ifrån studion i Stockholm. Vilket jag verkligen gillar! Ja, det är en kärlekssång, men inte en av de lyckliga. Jag antar att jag bara var trött på människor som inte kan bestämma sig och jag behövde få det ur mig.”

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011