Topp 3 är en animerad film av Sofie Edvardsson som kommer visas på SVT den 30:e Juli. Filmen handlar om Anton som faller för David under sista året på gymnasiet, och frågan är om kärlek räcker om man vill leva två helt olika liv?

Popmuzik Lover Patreon

Musiken till filmen är skriven av Felix Martinz och Patrik Öberg. För spåret Epilogue, som du kan lyssna på här nedan, ringde de upp vännen Albert af Ekenstam som gick med på att ställa sig bakom mikrofonen och framföra texten som även Sumie Nagano varit delaktig i.
Resultatet är skönt synthigt med drömliknande sång. Lägg sedan till en del av den filmiska känslan i produktionen och hur det hela låter hör du här:

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011