Cobrah debuterade i November förra året med singeln IDFKA vilket skapade en hel del uppmärksamhet bland musikbloggar världen över. För min del var det lite för mycket beats och ljudbild som var svår för melodierna att tränga igenom. Så jag var tyvärr inte med på tåget där.
Men jag tyckte Cobrah var en ascool artist med sin flört med BDSM och in-your-face-attityd. Men jag är lite för mesig för musiken.

Popmuzik Lover Patreon

Men nu efter några singlar är det dags för låten Glue och det är den mest kommersiella låt som Cobrah släppt ändå. Det är liksom en kombination av Grimes och Crystal Castles där den mjuka rösten i ineldningen verkligen slås emot den hårda produktionen som låten utvecklas till. Helt plötsligt tar det bara slut och allt är lite som att vakna upp efter en mardröm.

Den surrealistiska videon är skapad av 3D-konstnären Lars Gunnar Thorell samt regisserad av Erik Hellmouth.

”Jag ville få låten att leva i en semi surrealistisk värld som ger den många sätt att tolkas snarare än att avslöja vad låten handlar om. Det är mer mystiskt på det sättet.”

Cobrah
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011