Med Heartbreak/Britney släpper den svenska sångerskan MAJORO sin andra singel, och med det även titelspåret från kommande EP:n.
Här bjuder sångerskan – som egentligen heter Myra Granberg – oss på hittig pop med R&B-produktion. Låten är gjord tillsammans med Joakim Buddee och helt klart en låt som känns både fräsch, samt en artist som kan bli något stort.

Låten i sig utspelar sig under de dramatiska tonåren där allt förstorades upp och känslorna svallade. Vem blir inte lite nostalgisk av just tonårsperioden, hjärtekross och framförallt Britney Spears.

Popmuzik Podcast

”Min barndom var rätt trasslig, så jag blev nog också rätt trasslig. Som 16 åring vad jag redan ett kaos av ironi och odödliga drömmar. Tiden från högstadiet är nog det jag minns mest. Hur jag ibland behövde gå hem från skolan för jag hade ont i magen av för tighta jeans. Stoppade papper i BH:n för jag var sen in i puberteten. Hur allt jag ville var att vara kär och populär. Skippade skolfoton pågrund av acne. När jag smygrökte bakom skolans gympasal och snodde sprit från mammas skafferi. Hur jag alltid sa att ’en dag så ska jag bli någon, och en dag, då jävlar ska jag ta mig härifrån’. Jag var verkligen Heartbreak och Britney Spears, tomma småstadsgator och ångest. Idag skriver jag låtar om det. Ganska coolt, ändå.”

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011