pop

MAJRO – Heartbreak/Britney

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Med Heartbreak/Britney släpper den svenska sångerskan MAJORO sin andra singel, och med det även titelspåret från kommande EP:n.
Här bjuder sångerskan – som egentligen heter Myra Granberg – oss på hittig pop med R&B-produktion. Låten är gjord tillsammans med Joakim Buddee och helt klart en låt som känns både fräsch, samt en artist som kan bli något stort.

Låten i sig utspelar sig under de dramatiska tonåren där allt förstorades upp och känslorna svallade. Vem blir inte lite nostalgisk av just tonårsperioden, hjärtekross och framförallt Britney Spears.

“Min barndom var rätt trasslig, så jag blev nog också rätt trasslig. Som 16 åring vad jag redan ett kaos av ironi och odödliga drömmar. Tiden från högstadiet är nog det jag minns mest. Hur jag ibland behövde gå hem från skolan för jag hade ont i magen av för tighta jeans. Stoppade papper i BH:n för jag var sen in i puberteten. Hur allt jag ville var att vara kär och populär. Skippade skolfoton pågrund av acne. När jag smygrökte bakom skolans gympasal och snodde sprit från mammas skafferi. Hur jag alltid sa att ‘en dag så ska jag bli någon, och en dag, då jävlar ska jag ta mig härifrån’. Jag var verkligen Heartbreak och Britney Spears, tomma småstadsgator och ångest. Idag skriver jag låtar om det. Ganska coolt, ändå.”

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad Tyckte Du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.