pop

Jens – Any other way

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Detta var ju riktigt nice.
Det är den 23-årige sångaren Jens från Bergen i Norge som släpper den medryckande poplåten Any other way. Singeln följer upp Pieces och det känns som sångaren kan bli en bra musikexport från landet. Heck, söt kille med ett par stora streaminhits i bagaget, där debuten Mixtape blev riktigt stor. Lägg sedan till en bra känsla för starka poplåtar och jag är med på tåget.

Nya singeln är skriven tillsammans med Joonas Angeria och Amanda Cygnaeus, där de började på låten i Stockholm och sedan avslutade och spelade in den i Helsingfors. Med andra ord ett bra nordiskt samarbete.

Jens berättar.

“Jag skrev Any other way i Stockholm tillsammans med två begåvade låtskrivare. Dagen jag skrev med dem vaknade jag med feber och var först rädd att jag var tvungen att avboka. Idag är jag glad att jag gick till studion den dagen. Låten handlar om att acceptera att du inte alltid har kontroll över saker som händer i livet och hur viktigt det är att göra det mesta av saker, även om det ser mörkt ut.”

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.