Då var det dags för medryckande och skön EDM här i bloggen igen. 
Vi tar oss till Tyskland där vi hittar den unge producenten Zemyu. Han är just nu aktuell med singeln All night som framförs av den brittiska sångerskan Steph T Smith.

Resultatet är riktigt härligt upplyftande och kryddat med saxofon. Med andra ord en perfekt somrig och poppig klubblåt som bara får oss på bra humör. 

Popmuzik Podcast
Låt festen fortsätta: All night är även med i spellistan Dance för Apple Music och Spotify.
Följ gärna spellistan för att löpande hitta ny musik.

Zemyu
Instagram
Facebook
Twitter

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.