Dan Lancaster har gjort ett namn för sig världen över som producent och låtskrivare. Under åren har han bland annat jobbat med artister som Blink 182, Good Charlotte, 5 Seconds Of Summer och Bring Me The Horizon. Så helt klart en imponerande CV. 

Nu är det dags för Dan att släppa sin debutsingel som soloartist. Den heter Move a mountain och är en funkig poplåt med mycket energi i både produktionen och sången. 

Nordiska Favoriter

Sångaren berättar: 

The song is about trying to remove thoughts from your head but ultimately having little control over it and the frustration with that. Despite the song coming from a darker place, it was a cathartic release writing it.”

Det känns som Dan kommer ha lika stor framgång med sin egna musik som med den han skapat tillsammans med andra. Så det ska bli spännande att följa utvecklingen här. 

Missa inte: Du hittar även Move a mountain i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify.
Följ gärna spellistan för att löpande hitta ny musik.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.