Vi tar oss till Kanada. 
Landet som är den bättre versionen av USA, med minst lika vacker natur och bra musiker, men allt är bara vettigare. 

Där i staden Edmonton hittar vi i alla fall popbandet Jesse And The Dandelions. En kvartett musiker som leds av Jesse Northey, hence the name. 

Bandet släppte albumet True Blue i fjol och nu är det dags att ge ut andra singeln och tillika titelspåret från kommande albumet Give Up The Gold som dimper ner hos våra streamingplattformar i September. 

Här kan du se videon till den softa och drömliknande singeln, indiepop när den känns som bäst. 

Svensk Pop

Jesse And The Dandelions
Facebook
Twitter

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.