Premiär i Being Blogged NY Cajsa Wallin är namnet bakom artistnamnet SAULT och med This World följer hon upp debuten Fences . Den nya singeln bjuder på ett behagligt drömlikt och filmiskt ljudlandskap. Låten är ännu ett steg mot hennes kommande EP som kommer släppas inom de närmaste månaderna.
This World beskriver en längtan efter att vakna upp till en ny verklighet, om att samla kraft hos nära och våga hoppas på något nytt,” berättar sångerskan.
Lyssna på singeln här.

Popmuzik Lover Patreon


SAULT
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011