Premiär i Being Blogged NYJag har skrivit om Digvalley tidigare här i bloggen. Då var det i form av den norska duon Snowfox Noisy som sångaren har tillsammans med DJ Herman .
Digvalleys riktiga namn är Eirik Bøen Gravdal och han släpper den 18:e November sitt debutalbum Void . Låten I can’t tell är ett första smakprov från albumet som bjuder på ett lågmält och stämningsfullt ljudlandskap.
Här kan du uppleva videon som har premiär här hos oss. Videon är inspelad på Island av Rhys Votano och ger en blandning av både ödslighet och science fiction.

Nordiska Favoriter

Digvalley
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011