Dags för svensk synthpop i bloggen igen.
Det är Patrik Adolfsson som här samarbetar med Robin Velander och Gustav Kendel för att ge oss singeln Hand i hand. Grunden hade Gustav lagt när han skickade några ackord till Patrik som sedan producerat låten. Musiken fick Patrik att tänka på just Robin och han kastade helt enkelt ut frågan om han ville sjunga in låten och fick ett positivt svar. Tur för oss alla med andra ord.

Nordiska Favoriter

Jag gillar hur Hand i hand är mer avskalad i versen med mjuka synthar under sången innan den blir mer pampigt och medryckande i versen. Låten i sig handlar om att bara ha ögon för en person och just gå hand i hand. Med sina sköna melodier och ett läckert syntharrangemang föll jag pladask för låten. Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.