Dags för svensk synthpop i bloggen igen.
Det är Patrik Adolfsson som här samarbetar med Robin Velander och Gustav Kendel för att ge oss singeln Hand i hand. Grunden hade Gustav lagt när han skickade några ackord till Patrik som sedan producerat låten. Musiken fick Patrik att tänka på just Robin och han kastade helt enkelt ut frågan om han ville sjunga in låten och fick ett positivt svar. Tur för oss alla med andra ord.

Popmuzik Lover Patreon

Jag gillar hur Hand i hand är mer avskalad i versen med mjuka synthar under sången innan den blir mer pampigt och medryckande i versen. Låten i sig handlar om att bara ha ögon för en person och just gå hand i hand. Med sina sköna melodier och ett läckert syntharrangemang föll jag pladask för låten. Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011