Hampus Olausson har gjort en spellista till bloggen

Favoriter Apple Music

Göteborgsartisten Hampus Olausson släppte i början på året den euforiska poplåten Emilia och gjorde i början på februari sin första spelning som soloartist på Sticky Fingers här i Göteborg. En spelning som lämnade kvar lite magi i luften då den var över. Nu hoppas jag på att vi snart får ny musik från Hampus men fram tills dess så kan vi lyssna på en Spotify-lista som han satt ihop till oss. Listan innehåller låtar som han inspireras av när han skriver sina låtar. Passa på att följa den, rätt som det är kan han ju fylla på med några nya fina bitar.

Listan har du här!

Hampus Olausson @
Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Susanna heter jag och är skribent på Popmuzik. Jag älskar att snöa in på en bra låt. Oftast lyssnar jag på indiepop/rock men en bra låt är en bra låt oavsett genre. Artister som spelas flitigt i mina lurar är exempelvis Hurula, Kitok, Rhodes, Arctic Monkeys och Brian Fallon.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.