Idag släpptes videon till XOVs singel DTTM (Don’t Talk To Me) från sångarens debutalbum Wild som släpptes i slutet av Oktober. Videon är regisserad av Phil Griffin som bland annat gjort Amy Winehouses musikvideor Back to Black och Rehab , sjukt snygg är den i alla fall.
Så här säger XOV om videon:
”Videon handlar om utanförskap och om hur olika outsiders förenas med min musik. Den handlar om att släppa ut sitt inre freak, och stolt bära upp sin personlighet på utsidan. Färgen representerar just det. Tillsammans gör vi det BOSS att vara annorlunda. De som går emot; Don’t Talk To Me.

Skicka in din musik

Att äntligen få arbeta med Phil, som varit som en mentor för mig de senaste två åren är fantastiskt. Jag har aldrig någonsin upplevt en inspelning som flyter på så bra. Det var ett otroligt maskineri, där precis alla på hela inspelningen var lika peppade som jag. Han har en otrolig gåva att ta fram det bästa ur människor. Därför blev det en magisk video, min bästa hittills! Nu jobbar jag på flera filmprojekt tillsammans med Phil och är övertygad om att han och jag kommer vara ett radarpar för framtida videos och konstprojekt. Jag älskar honom!”


XOV
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011