Moa Lignell 673
Efter att ha varit med i Idol samt debuten Different Path som innehöll singeln When I held ya har det varit tyst om Moa Lignell .
Men så, tidigare i vår kom singeln Where I Stand som var första smakprovet från hennes andra fullängdare som släpps den 16:e Oktober, och idag släpptes EPn We’re still young .
“Det bor en stress i alla nu för tiden, och jag vill med denna låt försöka säga att det är bra att stanna upp ibland och känna ett lugn över att vi faktiskt är unga och har livet framför oss”, säger Moa Lignell.

Popmuzik Lover Patreon

EPn innehåller även spåren Dance, My Love som kastar metaforer hit och dit, men det berättas som en krigshistoria. ”Det blev en soldatlåt”, förklarar Moa. Vidare berättar Moa att hon i Through A Song försöker beskriva hur man ibland kan behöva komma bort för att få nya intryck och komma ur gamla mönster.
Det genomgående temat för EPn är just att stanna upp och bryta mönster, något Moa själv har gjort inför hennes andra album. Med fria händer att skapa har hon tagit sig an hela den kreativa processen och gjort allt på egen hand; skrivit, arrangerat och producerat de egna låtarna i studion.



[wpbanners id=”5″]

Moa Lignell
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011