Duran_Duran_PG_1
Den 11e september släpper Duran Duran sitt 14e studioalbum Paper Gods .
Albumet är inspelat tillsammans med producenterna Nile Rodgers , Mark Ronson (som även producerade deras förra album All You Need is Now ), Josh Blair och Mr Hudson .
Första singeln är Pressure off som framförs tillsammans med Janelle Monáe och Nile Rodgers.
”På albumet går vi tillbaka till det tidiga Duran-mixarna; den hårdkantade poppen tillsammans med den mörka, konstiga och experimentella sidan”, säger John Taylor .
”Det är viktigt att lyfta och glädja folk med en shot ren pop”, fortsätter Nick Rhodes . ”Men världen vi lever i är inte bara gjord av sådant, så det blev naturligt för oss att behålla en fot i mörkret och i den mer gothiska sidan av livet”.

Favoriter Apple Music

https://youtu.be/ZYpnpYDQdbk

Duran Duran @
Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011