Omslag

Idol- och Melodifestivalsvinnaren Tusse ger oss somrig disco med senaste singeln Home. En härligt medryckande låt man bara blir lycklig av, skriven av sångaren tillsammans med Jacob Werner och Isak Alverus. Det är även Jacob som producerat låten.

Favoriter Apple Music

Känns som Tusse hittat helt rätt med detta. Stilen och musiken passar perfekt för sångaren och jag kan inte låta bli att bara älska arrangemanget och framförallt flöjten. Vi behöver mer disco i våra liv och Tusse ser till att vi får det. Tack Tusse.

Tusse

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011