The Naima Train Cool
Sköna toner från Göteborg!
The Naima Train släpper nya singeln Cool.
Maria Nyström som hon egentligen heter kallas ibland för Sveriges okrönta loopdrottning och hon introducerade på riktig fenomenet livelooping i Sverige. 4 februari släpper hon sin EP Afternoon Glow . EP:n är en hyllning till det sköra och väsentliga i människor.
2010 var hon förband till och sjöng duett med Imogen Heap i Göteborg och gjorde samma år hundratals spelningar runt om i Sverige, då endast 18 år gammal.
Nu är hon tillbaka och här får ni den riktigt schyssta singeln Cool .
Klicka in genast och lyssna!

Nordiska Favoriter

The Naima Train @
Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Susanna heter jag och är skribent på Popmuzik. Jag älskar att snöa in på en bra låt. Oftast lyssnar jag på indiepop/rock men en bra låt är en bra låt oavsett genre. Artister som spelas flitigt i mina lurar är exempelvis Hurula, Kitok, Rhodes, Arctic Monkeys och Brian Fallon.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011