The Naima Train Cool
Sköna toner från Göteborg!
The Naima Train släpper nya singeln Cool.
Maria Nyström som hon egentligen heter kallas ibland för Sveriges okrönta loopdrottning och hon introducerade på riktig fenomenet livelooping i Sverige. 4 februari släpper hon sin EP Afternoon Glow . EP:n är en hyllning till det sköra och väsentliga i människor.
2010 var hon förband till och sjöng duett med Imogen Heap i Göteborg och gjorde samma år hundratals spelningar runt om i Sverige, då endast 18 år gammal.
Nu är hon tillbaka och här får ni den riktigt schyssta singeln Cool .
Klicka in genast och lyssna!

Popmuzik Lover

The Naima Train @
Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Gareth Nugent – Even mountains fall
Share.

Susanna heter jag och är skribent på Popmuzik. Jag älskar att snöa in på en bra låt. Oftast lyssnar jag på indiepop/rock men en bra låt är en bra låt oavsett genre. Artister som spelas flitigt i mina lurar är exempelvis Hurula, Kitok, Rhodes, Arctic Monkeys och Brian Fallon.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.