Amanda Bergman - Vintersaga
Amanda Bergman (från gruppen Amason ) gör en helt ny version av Ted Ströms låt Vintersaga från 1984 tillsammans med Oskar Linnros .
Oskar Linnros har producerat låten som även är ledmotivet i reklamfilmen som är Volvo Cars nästa kapitel av Made by Sweden.
Amanda och Oskar sammanfördes av filmens regissör Gustav Johansson . De båda musikerna kände inte varandra innan det var dags att börja jobba ihop.

Favoriter Apple Music

”Jag träffade Oskar första gången någonsin när vi skulle sätta igång. Vi skakade hand och gick direkt ner i studion och bara körde. Det var ett spännande sätt att jobba och det gick så bra, det stämde direkt,” säger Amanda.

”Det här har varit en av mina största utmaningar som producent någonsin.
När det gäller Amanda så var jag ett fan av hennes röst och Amason sedan tidigare och vi klickade direkt och skrattade oss igenom hela produktionen,” säger Oskar.

Reklamfilmen har premiär kl. 21:10 på TV4 lördagen den 17 januari och kampanjen är utformad av Forsman & Bodenfors.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011