Amanda Bergman - Vintersaga
Amanda Bergman (från gruppen Amason ) gör en helt ny version av Ted Ströms låt Vintersaga från 1984 tillsammans med Oskar Linnros .
Oskar Linnros har producerat låten som även är ledmotivet i reklamfilmen som är Volvo Cars nästa kapitel av Made by Sweden.
Amanda och Oskar sammanfördes av filmens regissör Gustav Johansson . De båda musikerna kände inte varandra innan det var dags att börja jobba ihop.

Popmuzik Lover

”Jag träffade Oskar första gången någonsin när vi skulle sätta igång. Vi skakade hand och gick direkt ner i studion och bara körde. Det var ett spännande sätt att jobba och det gick så bra, det stämde direkt,” säger Amanda.

”Det här har varit en av mina största utmaningar som producent någonsin.
När det gäller Amanda så var jag ett fan av hennes röst och Amason sedan tidigare och vi klickade direkt och skrattade oss igenom hela produktionen,” säger Oskar.

Reklamfilmen har premiär kl. 21:10 på TV4 lördagen den 17 januari och kampanjen är utformad av Forsman & Bodenfors.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Gareth Nugent – Even mountains fall
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.