Burning bridges är debutsingeln med Victory Jones. En stark R&B-poplåt som här lyfter fram sångerskan som tidigare jobbat med bland annat Missy Elliot, Ne-Yo och Britney Spears för att nämna några. Själv fick jag lite vibbar av Emeli Sandé över hennes röst. 
Om låten berättar sångerskan. 

“Burning bridges is about being in a place of emotional purgatory. A transitional and painful growth period, when someone is grappling with something difficult, before they make a decision to sacrifice their old life for a new one and hit a breakthrough; it’s about being willing to let go and destroy what no longer serves you to get to another level; and the beauty of the cycle of death and rebirth of an ideal, emotion or part of yourself that needs to be free.”

Helt klart en imponerande debut och något du definitivt inte vill missa. 
Du hör singeln här. 

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend