Den Los Angeles-baserade folk-poptrion Wild har precis släppt debut-EP:n Lace & Layers efter en härlig flod av trevliga singlar. Senast singeln med bandet heter I’ll let you know och är likt deras tidigare låtar medryckande pop med folkinslag. Absolut värt all lyssna in er på om ni gillar den typen av musik. I’ll let you know har fått en färgstark video som har väldigt mycket samma känsla som låten. Så kolla in här nere och sedan är det bara att sparka igång hela EP:n efter det. Go wild. 

Wild
Twitter
Facebook
Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend