Major Lazer har bjudit in ingen mindre än Tove Lo för att samarbeta på nya singeln Blow that smoke. Det blir med andra ord första samarbetet mellan Diplos gäng och den svenska sångerskan, men med tanke på hur bra resultatet blev så får vi hoppas att det inte är sista. 
Skön tropisk klubbproduktion som då kryddats med Los sångröst. I videon ser vi Tove som hotellstädare som hamnar mitt i ett party. 
Kolla in här. 

Du hittar singeln i spellistan Alexed’s A-List tillsammans med massa andra riktigt bra poplåtar.
Följ spellistan för den bästa musiken.


Major Lazer
Instagram
Facebook
Twitter

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend