INTERSECTION är ett internationellt pojkband med bas i Tokyo. Medlemmarna William AoyamaKazuma MitchellCaelan Moriarty och Mika Hashizume är alla födda i USA (förutom Caelan som är född på Kuba, men uppväxt i USA och Europa) och har sedan flyttat till Japan under uppväxten. Killarna är alla bildsköna med bland annat atletisk eller modell-bakgrund.
Heart of gold är debutsingeln med killarna. Modern poplåt med den där pojkbandskänslan om att göra allt för personen som lyssnar. 
Pojkband var ju längesedan jag skrev om, och just INTERSECTION kändes ju som ett klassiskt sådant, med killar som kan sjunga bra. 

INTERSECTION
Instagram
Facebook
Twitter

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend