Famba är en EDM-producent från Kanada som just nu skapat stort intresse för sig själv och sin musik i hemlandet. Med singlar som Years, Vice och Not giving up är det nu dags för honom att släppa singeln Wish you well. Låten är ett samarbete med Lucky Rose och den australiensiska sångaren Trove. Allt förpackat som en break-up låt med skönt gitarrkomp och snyggt brassigt drop. Känns som en stark singel för den unge producenten och något som kanske kan skvätta över här i Sverige också – vilket det nu har när du kan lyssna på låten här hos Popmuzik. 

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend