Jag har ju skrivit om sångaren / modellen MAX här i bloggen flertal gånger. Jag har även skrivit om den svenska EDM-duon Galantis regelbundet. Så det är ju extra kul nu när Galantis nu bjuder in Max att sjunga på deras nya, lekfulla singel Satisfied. Jo, risken är att du går igång lika hårt på låtens om MAX själv gjorde:

“The second the Galantis guys sent me this song I was OBSESSED! It’s an energy that we both share and are so in love with and their production is just out of this world. I’m honored to be the voice on such a magnificent summer jam!”

Så om du gillar MAX grymma röst och Galatis extremt upplyftande produktion, så kommer du garanterat att älska Satisfied.

Galantis
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend