Man skulle kunna säga att detta är den amerikanska nationaldagens Happy New Year. Du vet, låten av ABBA som utspelar sig när festen är slut och alla gått hem, men som vi ändå envisas med att spela klockan 24.
Denna synthwave singel handlar om dagen efter, alltså den 5:e Juli. När fyrverkerierna för längesedan slutat och man är lite seg i skallen av allt festande. Skön känsla av 80-tal och vemod löper igenom låten, precis som just Happy New Year.


Förläng njutningen! Du hittar även The fifth of July i spellistan Chill för Apple Music.

Color Theory
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend