Namnet The Lovers of Valdaro är taget från det könlösa paret som hittats i den italienska staden Valdaro, omfamnandes varandra in i döden. Bakom artistnamnet hittar vi Erik Gabriel och Adam Warhester som träffade varandra på Club Backdoor i Stockholm. Det visade sig att de hade samma intresse för musik och beslutade sig för att göra starta en popduo – The Lovers of Valdaro var fött.

Killarnas första singel heter Lost forever och är en poplåt som tydligt färgats av den dramatiska 80-tals produktionen. Låten är skriven av Paul Rein, Marie Rein och Tobias Jonsson och kommer följas upp av en knippa nya låtar som både är skrivna av bandet själva och med hjälp av andra.
Verkligen omöjligt att inte älska detta – i alla fall om du gillar poplåtar sprungna från 80-tals eran. Så mitt Pet Shop Boys-hjärta tog ju ett extra skutt av detta.

The Lovers of Valdaro
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend