Producenten och DJ:n Leonard Hanson från Stockholm är tillbaka för att sätta fart på dansgolvet när han här släpper deep house-singeln Departure. Fans av melodisk house med det tyngre beatet och mörkret kommer omedelbart att sugas in av känslan i låten. Det är skönt uppbyggt av synthar och fet basgång som kommer väcka upp även det sömnigaste av dansgolv, eller varför inte peppa dig till nya personliga höjder på gymmet där låten kommer vara perfekt som inspiration.

Popmuzik Lover Patreon

Vad tycker du om Leonars senaste singel?
Om du vill upptäcka fler houselåtar i bloggen likt Departure, så ska du definitivt bokmärka bloggen samt spara ner den som genväg på hemskärmen i mobilen. Klicka bara på delningsknappen i din webbläsare, välj ”Lägg till på hemskärmen”, klart. Då hittar du en Popmuzik-ikon på din hemskärm så bra ny musik bara är ett klick bort. Genvägen gör det även möjligt för dig att få sporadiska notiser när det dykt upp nya grymma inlägg i bloggen. Praktiskt.

Vad tyckte du?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011