Med en behaglig och drömliknande känsla målar Madilyn Mei upp sin senaste singel Side quest song. Här sjunger sångerskan om att ta sig ut på ett romantiskt äventyr tillsammans med den där speciella någon vid sin sida. Det är charmigt och lekfullt i stil som här byggs upp av gitarr och luftiga synthar. Man blir ju både lycklig och upprymd av låten skulle jag säga.

Nordiska Favoriter

Om singeln berättar sångerskan för bloggen:

”Jag älskar när folk gör ett event av små saker. Livet är trots allt din dag till dag, inte bara de få större ögonblicken under året. Att gå till mataffären, ta hunden på en promenad, de udda jobben du måste arbeta samtidigt som du försöker följa din riktiga dröm, spendera eftermiddagen med att lära sig ett nytt recept, springa ett ärende med en vän, hjälpa en främling. Sakerna du inser inte ens är viktiga för den ”huvudhandlingen” förrän långt efteråt.
Jag ser mest fram emot livets ”sidouppdrag”. Det är verkligen resan du tar och vännerna du får, och jag hoppas bara få åka på mer meningslösa men meningsfulla äventyr med dem.”

Visst är låten supercharmig?
Side quest song är första smakprovet från Madilyns kommande EP som släpps längre fram. Så om du du uppskattar låten har du mer att se fram emot. Samtidigt, om du uppskattar Popmuzik och de musiktips du hittar här, får du mer än gärna stötta arbetet med bloggen som Patreon. Då bloggen inte har någon reklam eller rika finansiärer i ryggen är det hjältar som Patreons som hjälper till att göra det möjligt att driva bloggen vidare. Just en sådan hjälte kan du bli som Popmuzik Liker för endast 12 kr, eller Popmuzik Lover för så lite som 32 kr.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011