Signe Bådagård kunde vi höra sjunga på låten Downtown med Johnny Låga som släpptes i slutet av förra året. Innan det har hon bland anat studerat på Kungliga Musikhögskolan samt sjungit tillsammans med artister som Jonathan Johansson och Duvchi. Så imponerande bakgrund måste jag säga.

Nu släpper hon äntligen sin debutsingel som soloartist. Singeln Over är byggd på en drömlik och trip-hop-aktig produktion som får en att verkligen bara gunga med i den sköna takten. Lätt att se hur detta kan bli ett coolt mingelsoundtrack. Låten är första smakprovet från hennes EP som dyker upp under hösten, och det ser jag ju fram emot känner jag.

Missa inte: Du hittar även Over i spellistan Svensk Pop för Apple Music och Spotify.

Signe
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend