Tove Styrke – Sway

Pinterest LinkedIn Tumblr +
8 / 10

Tove Styrke går från klarhet till klarhet och är bättre än någonsin på nya albumet Sway.

  • User Ratings (0 Votes) 0
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Måste ju säga att Tove Styrke vuxit till en av de mer intressanta artisterna med svenskt pass på senare år. Albumet Kiddo från 2015 visade ju verkligen på vilken lysande popartist hon utvecklats till efter Idol och de stormiga åren därefter.

Nu släpper hon sitt tredje album Sway. Här bjuder sångerskan på sköna rytmer och melodier som vävs samman till kreativa poplåtar som vägrar att släppa taget om en. Nej, det är inte popexplosioner denna gång, utan det håller sig mellan det avslappnande och det rytmiska. Men det sköna är att allt verkligen funkar för mig. Jag kan ju ha svårt för när bara det rytmiska hamnar i fokus, men Styrke lyckas balansera upp allt så det inte står över för mycket på något håll. Det är pulserande pop när det behöver vara det, och det är R&B-doftat och avskalat när det behöver vara det.
Det jag märkte med låtarna är att alla känns kortare än de är. De liksom börjar, fångar in en och sedan släpper. Man står och bara vill höra mer. Det måste ju vara ett gott betyg om något.

Tove Styrke
@InstagramFå ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem.

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.