Lionman – Don’t you dare

Lionman är artistnamnet för Cedrik Hammar. En 22-årig kis från Stockholm som just fick smektanamnet Lionman i skolan, vilket nu då även får bli hans musik-alter ego.

Nu debuterar sångaren med singeln Don’t you dare, en låt som handlar om att respektera andras gränser och inte döma andra. Här får vi uppleva hans starka och soulig röst, som definitivt kommer imponera på många. Allt förpackat i en låt som väger in pop, soul och gospel på ett snyggt sätt.

”Jag har insett att det kan vara en styrka, att man kan blanda in andra element och genrer utan att det blir för spretigt. Rösten är den röda tråden. Jag tycker att Don’t you dare är ett bra exempel på det, där finns både där finns både modernt produktionstänk och en gospelinfluerad kör.”

Singeln är skriven tillsammans med Ellen Stokstad och David Husberg, som också har producerat.

Missa inte: Du hittar även Don’t you dare i spellistan Svensk Pop för Apple Music och Spotify.

Lionman
@Facebook

Vad tyckte du?
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Lionman – Don’t you dare" A few seconds ago

Comments are closed.

Send this to a friend