Edvin Linderoth inspireras av 80-talets sound och puls när han här släpper den läckra singeln Jag trodde alltid att det skulle gå fel. En låt om att grubbla och tvivla på sig själv, men också att gå ut och festa bort problemen.

Nordiska Favoriter

Jag älskade ju detta från första lyssningen. Syntharna, melodierna och de smattrande trummorna var verkligen som klippta och skurna för min smak. Det är som Lindroth vill ta på sig titeln som den svenska The Weeknd, och det skulle han ju lätt kunna göra med detta. Till och med omslaget är härligt synthwave.

Om singeln berättar Edvin för bloggen:

”Jag försöker förklara i den här låten att tvivel är som att ta ut förlusten i förväg. Verserna handlar om tvivlet, medan refrängerna uppmanar att strunta i bekymmer och gå ut och festa istället! Jag är sent på 80-talstrenden, men det passade bra till melodin. Det är för roligt med trummaskiner och synthar.”

Visst är låten sjukt härlig?
Om du gillar att upptäcka mer synthiga poplåtar i bloggen så tycker jag du ska stötta Popmuzik som Patreon. Det gör det möjligt att driva bloggen vidare och dagligen lägga ut nya musiktips som den enda svenska musikblogg som gör det. Hoppas jag får se dig som Patreon efter att du dansat färdigt till Jag trodde alltid att det skulle gå fel.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011