Tomas Andersson Wij kunde vi senaste se i TV-programmet Så Mycket Bättre, och var en av de större behållningarna med säsongens tolkningar måste jag säga.
Nu är det snart dags för Tomas att släppa albumet Avsändare okänd, som kommer 20 år efter debuten. Skivan är inspelad tillsammans med Deportees.

“Idén att jobba ihop med Deportees, och senare även Niki & the Dove, kom ur en önskan att få kliva in i redan sammansvetsade band. Band som hittar varandra fort och inte har en hämmande respekt för varandra. Och så blev det, våra sessions har haft ett fantastiskt flow.”

Fört ut från albumet var singeln Jag nådde aldrig riktigt fram till dig som släpptes i våras, och nu är det dags för singel nummer två: Hej på dig döden.

“Det är en av de där låtarna som bara ramlat ner över mig, som gått snabbt att skriva och som jag ändå inte tröttnat på. Den handlar om ett skarpt läge i livet, om en revolution i hjärtat.”

Till låten har vi nu fått en video av Peter Hoelstad som filmat och klippt ihop Tomas på scen.

Tomas Andersson Wij
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend