Tiger March är en popduo från Los Angeles.
Om du gillar drömliknande elektro så ska du kolla in denna. Either or börjar med pulserande synthar i stil med låten A real hero av College & Electric Youth och flyter sedan på i en drömliknande popkänsla. Skön synthproducktion och 80-tals känsla över det hela som jag tycker passar bloggen och mig själv väldigt bra.

Låten är tagen från duons kommande debut-album Hold Something som kommer att se dagens ljus i Mars. Definitivt något att ladda upp inför.


Tiger March
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend