Raimond Nurmilampi från Uppsala utgör Rain on Monday tillsammans med producenten Thomas Harsem, eller som de skulle ha hetat här i Göteborg: Rain Every Day. De debuterade med singeln Kill my love för ett halvår sedan och nu är det dags att följa upp med Hiding places.
Den nya singeln bjuder på skön 80-tals doftande produktion där det hookiga arrangemanget skulle kunna ha hämtats från en platta med New Order. Lägg sedan till ett visst vemod i Raimonds röst och du har en mycket trevlig poplåt för alla dagar. Inte bara regniga måndagar.

Rain on Monday
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend