Otto Knows – With You

Otto Knows fortsätter imponera på oss med sina lekfulla produktioner. Med nya singel With you bjuder han oss på lite av extra allt. Det är medryckande gitarr-riff och munspel samt en melodi som fängslar en med en gång.

”Jag ville göra något kul som jag själv skulle vilja lyssna på. När jag började med låten så trodde jag aldrig att resultatet skulle bli som det blev men det kändes annorlunda och låten innehåller mycket av min personlighet. Den är tokig, snabb och glad – en given sommarlåt!”Otto Knows
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys.
Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend