Kaiser Snap är inne i ett produktivt flöde skulle man kunna säga. Bara veckor efter att ha släppt singeln Make it good är han här tillbaka med Back off för att hålla liv vid sommarens dansgolv.

POPMUZIK SUMMER

Produktionen för tankarna till Galantis lekfulla beats och arrangemang. Med en emotionell vers bygger låten upp mot den mer dansanta refrängen och droppet. Något som verkligen ger låten den där givna hitkänslan.

Back off handlar om att vara fokuserad på att nå ens mål att man inte låter något komma i vägen. Men också om vikten att ha ett ärligt team runt sig för att kunna nå dit.

Du hör resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011