Steve Noble 892
För oss som gillar Melodifestivalen och bra popmusik är Peter Boström inget okänt namn. Han är bland annat ett av namnen bakom Loreens vinnarsingel Euphoria , samt att han skrev Being Blogged-favoriten Hela natten tillsammans med Josef Johansson .
Nu har han startat ett litet skivbolag under sitt producent och remixnamn Bassflow , och släpper en knippe singlar.
Först ut är singeln Street of Broken Hearts med Steve Noble . Sångaren har bland annat varit med i pojkbandet Dear Mom , samt sjöng för The Guru Project . Med Street of Broken Hearts får vi stor filmisk radiopop, som både andas varm sommar och frihetskänsla.


Steve Noble @
Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend