Det slår en vilken grym popartist Carola ändå är när hon släpper en så lysande poplåt som just Rör vid mig. Härligt pulserande i sin medryckande 80-talssoftande produktion. Sångerskan verkligen sprakar av energi genom låten och jag blev helt lycklig redan vid första lyssningen. Det är liksom som hon är tillbaka i bästa Fångad av en stormvind-era, vilket hon gärna alltid får vara. För det är ju här, när det blir energi och dansant som jag personligen uppskattar Carola bäst.

Svensk Pop Apple Music

Rör vid mig är skriven av sångerskan tillsammans med producenterna Carl Wikström Ask, Emil Gustafsson och Adéle Cechal. Vad tycker du om Carolas senaste singel, när sångerskan nu går in i sitt 41:a år som artist?

Om du uppskattar bredden i Popmuzik och att läsa alla dagliga musiktips i bloggen får du gärna stötta som Popmuzik Liker eller Popmuzik LoverPatreon. Ditt bidrag gör det möjligt att driva bloggen vidare som en av de få svenska musikbloggar som orkar fortsätta. Tack för ditt stöd.

Vad tyckte du?
+1
3
+1
9
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011