Elias Macy är en svensk singer-songwriter som debuterade 2022 med Happy I met you som han sedan följde upp med Your love. Där första singeln var mer R&B-doftande med behagligt beat som låg till grunden för sångarens gitarrspel. Uppföljaren lutade mer åt rock-hållet.

KMR Studios

När Elias Macy nu är aktuell med sin tredje singel I don’t wanna say goodbye, är det lite mitt mellan pop och rock. Det är bra div och energi i låten, där en episk refräng får låten att kännas väldig arena-doftande. Taktfasta trummor och gitarrer bygger upp låten för den där filmiska känslan. Det är FM-pop/rock som passar långa bilturer.
Låten i sig handlar om en relation som håller på att tyna bort, men samtidigt vill man inte acceptera det, utan man tänker bara på sakerna som var bra.

Fans av klassiska akter som Bryan Adams och U2 lär uppskatta nya singeln med Elias, men också de som håller Shawn Mendes och John Mayer högt. Lyssna och se vad du tycker om I don’t wanna say goodbye här nedan.

Följ Elias Macy på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.