Elias Macy är en svensk singer-songwriter som debuterade 2022 med Happy I met you som han sedan följde upp med Your love. Där första singeln var mer R&B-doftande med behagligt beat som låg till grunden för sångarens gitarrspel. Uppföljaren lutade mer åt rock-hållet.

Följ på Apple Music

När Elias Macy nu är aktuell med sin tredje singel I don’t wanna say goodbye, är det lite mitt mellan pop och rock. Det är bra div och energi i låten, där en episk refräng får låten att kännas väldig arena-doftande. Taktfasta trummor och gitarrer bygger upp låten för den där filmiska känslan. Det är FM-pop/rock som passar långa bilturer.
Låten i sig handlar om en relation som håller på att tyna bort, men samtidigt vill man inte acceptera det, utan man tänker bara på sakerna som var bra.

Fans av klassiska akter som Bryan Adams och U2 lär uppskatta nya singeln med Elias, men också de som håller Shawn Mendes och John Mayer högt. Lyssna och se vad du tycker om I don’t wanna say goodbye här nedan.

Följ Elias Macy på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011