Den 23-årige Benjamin Elgar är en artist från Frankrike som nyligen debuterade med singeln Shameless. Låten bjuder oss på en dansant mix av pop och R&B som både känns läcker och hitig, samtidigt som Benjamin är ännu ett spännande namn av nya HBTQ-artister.

Favoriter Apple Music

På singeln sjunger sångaren om hur långdistansförhållandet med pojkvännen gör honom just Shameless. Något som här visas i musikvideon där Benjamin dansar kring frestelser i form av dansare, men det slängs även in en del religiösa inslag i mixen, som en orm som slingrar sig kring honom. Läckert är det i alla fall och

Videon till Skameless är regisserad av James Larese och låten är skriven av Benjamin tillsammans med Alana Chenevert och John Ho, som även producerat låten tillsammans med sångaren och The Last Artful, Dodgr.

Du ser videon här nedan.
Om du uppskattar att hitta ny musik med HBTQ-artister i bloggen, så skulle jag bli supertacksam om du även vill stötta Popmuzik som Patreon. Ditt bidrag gör det möjligt att driva musikbloggen visare så du kan upptäcka ny musik och spännande artister även i fortsättningen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011