Det har gått tre år sedan duon Aquilo släppte något nytt. Men nu är de aktuella med den fina dubbelsingeln Painkiller / Keep moving. Duons filmiska och souliga pop får mig alltid att bli helt lycklig och ledsen på samma gång. De lyckas alltid göra vacker musik med sina vemodiga röster och arrangemang.

Svensk Pop Apple Music

Speciellt Keep moving gav mig gåshud här. Med snygga stråkar och ett mer filmiskt vemod blev detta en magisk musikupplevelse tillsammans med den vackra sången. Definitivt en låt du inte får missa om du likt jag uppskattar tårdrypande pop.

Painkiller skrevs för en herrans massa år sedan tillsammans med Holly Humberstone. Genom åren har låten fått olika skepnader och versioner tills den nu äntligen släpps i sin slutgiltiga version som singel. Värt väntan? Absolut.

Hela singeln kan du lyssna på här nedan.
Om du uppskattar alla musiktips i bloggen får du gärna stötta Popmuzik som Patreon. Det gör det möjligt för mig att driva bloggen vidare med dagliga uppdaterade inlägg om musik. För visst behövs en svensk musikblogg då det släpps mer musik än någonsin och vi mer och mer går mot AI-genererade spellistor, vilket gör att artisten inte längre är i fokus.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011