Tiger är tillbaka för att ge oss pulserande och bubblande pop, där de sjunger om att vara tillsammans med den där personen man älskar för alltid. Det är härligt upplyftande när låten helt enkelt ber oss att bara njuta av vardagen tillsammans med personen som får hjärtat att slå lite hårdare. För det behöver inte vara mer komplicerat än så om jag ska vara riktigt ärlig.

DOLBY ATMOS

Alltid för alltid sätter omedelbart tonen med trumkompet och syntharna i inledningen. Det är som det går en impuls till benen att dansa omedelbart till det varma och lekfulla arrangemanget. Resultatet är en härlig sommarlåt, som kan bli ett perfekt soundtrack till sommarens alla romanser. För det är något speciellt med de där upp över öronen kärlekskranka låtarna. Speciellt när de låter så här bra.

Singeln Alltid för alltid blir första smakprovet från den numera kvintetten Tigers kommande tredje album, som då följer upp Tango i natten och Det ljuva livet och dimper ner i våra musikspelare till hösten. Soundet på nya plattan drar åt ett mer livesound, och är faktiskt inspelad i en gammal kyrka på den svenska landsbygden.

Vill du höra mer bubblande pop i bloggen, så tycker jag du ska spara ner en genväg till Popmuzik på din mobils hemskärm. På det viset är nya musikinlägg bara ett klick bort, vilket är perfekt då bloggen uppdateras med nya inlägg varje dag. Det enda du behöver göra är att klicka delningsknappen i din mobils webbläsare och välja ”Lägg till på hemskärmen”, klart. Du kommer då inte bara få en fin Popmuzik-ikon på din hemskärm, du kommer även vara ett klick från Sveriges roligaste musikblogg.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011