Efter ett tufft uppbrott med sin före detta pojkvän har Bebe Rexha genomgått många timmar av terapi. En av de terapiformerna är att skriva musik. Vi hör henne berätta:

Favoriter Apple Music

”Jag gick igenom ett tufft uppbrott och jag tror att det hade varit för mycket att ta en paus från musiken så jag bara kastade mig över låtskrivandet för det är det enda som verkligen hjälper mig.”

Bebe Rexha

Med släppet av singeln Chase it (mmm da da da) inleder den Grammy-nominerade stjärnan nästa epok av sin karriär. Med ett klubbigt och självsäkert sound á la 90/00-tal som vi känner igen från hennes framgångsrika samarbete med David Guetta och låten I’m good (blue) är artisten här för att erövra sommarens alla partyn. Ja menar hur oemotståndligt cachy är inte hooken i denna pop-banger?! För att matcha den kaxiga känslan kommer släppet såklart med en kompletterande musikvideo som osar diva… på ett bra sätt.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011